گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

افزایش واردات نفت چین از ایران

آمار اداره کل گمرک چین نشان داد که واردات نفت این کشور از ایران در فوریه ۷.۴ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۸ رشد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 27
کد خبر: ۷۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از ایسنا، واردات نفت چین از ایران در فوریه سال ۲۰۱۹ به ۵۱۲ هزار بشکه در روز رسید که در مقایسه با ۴۷۶ هزار بشکه در روز در فوریه سال ۲۰۱۸، رشد ۷.۴ درصدی را نشان داد. همچنین واردات فوریه در مقایسه با ۳۷۹ هزار بشکه در روز واردات ژانویه، ۳۵.۲ درصد رشد داشت.

 

طبق آمار اداره کل گمرک چین، واردات نفت از ونزوئلا در فوریه ۹۸.۱ درصد رشد کرد و به ۵۳۲ هزار بشکه در روز رسید و کمک کرد این کشور جایگاه بالایی را در میان صادرکنندگان بزرگ اوپک در بازار چین داشته باشد.

 

اما واردات نفت چین از عربستان سعودی در فوریه بر مبنای سالانه ۲۸.۵ درصد رشد کرد و به ۱.۵۶ میلیون بشکه در روز بالغ شد و کمک کرد این کشور از روسیه پیش افتاده و بزرگترین صادرکننده نفت به چین شود.

 

واردات نفت چین از برزیل و عراق به ترتیب با ۶۶.۵ درصد و ۷۸.۵ درصد رشد، افزایش قابل توجهی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد بود که نشان داد تلاش‌های این کشورها برای نفوذ بیشتر در دومین مصرف کننده بزرگ نفت جهان نتیجه بخش بوده است.

 

چین در فوریه نخستین محموله نفت آمریکا را از دسامبر تاکنون وارد کرد که به ۸۵ هزار و ۸۴۱ تن بالغ شد.

 

بر اساس گزارش پلاتس، چین در فاصله ژانویه تا فوریه ۵.۹۳ میلیون بشکه در روز نفت اوپک را وارد کرد که ۲۲ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد داشت و سهم بازار این گروه را به ۵۸.۴ درصد افزایش داد.

 

در مقابل، حجم واردات از آمریکای شمالی بر مبنای سالانه ۸۶.۴ درصد افت کرد و به ۴۹ هزار و ۷۰۹ بشکه در روز رسید که به دلیل افت چشمگیر واردات از آمریکا بود.

ارسال نظر